Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „PSD nu poate fugi de alegători”

În opinia liberalilor arădeni, PSD preferă să provoace şi să prelungească o criză politică, de teamă că trebuie să dea ochii cu alegătorii.

Sergiu Bîlcea: „PSD nu poate fugi de alegători”
Comentează 1

România are nevoie de o guvernare stabilă şi eficientă, cu majoritate parlamentară de încredere. PSD se dovedeşte un partid iresponsabil, care acţionează exclusiv în interes electoral. Ceea ce nu înţeleg ei este că mai devreme sau mai târziu vine momentul în care vor sta faţă în faţă cu românii, PSD nu poate fugi de alegători. Fie că vom avea alegeri parlamentare în vară sau în toamnă, vine momentul în care vor deconta guvernarea proastă, populismul care ne costă, atacurile împotriva justiţiei, aroganţa.

Cred că arădenii au motive în plus de a taxa acest partid care a tăiat fondurile de dezvoltare ale Aradului. PNL este un partid responsabil care şi-a asumat guvernarea în condiţii dificile, a răspuns voinţei românilor de a scoate PSD de la guvernare. Mă bucur că românii apreciază parteneriatul între preşedintele Klaus Iohannis şi PNL şi că avem o cotă mare de încredere din partea românilor”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite