Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Constantin Traian Igaș, vicepreședinte PNL: “PSD, în era conducătorilor penali”

Constantin Traian Igaș, vicepreședinte PNL: “PSD, în era conducătorilor penali”
Comentează 0

Senatorul arădean Constantin Traian Igaş spune că  alegerile din PSD au devenit un fastuos și trist elogiu adus politicianului emblemă din zilele noastre, liderul politic penal. “Un scrutin cu un singur candidat, Liviu Dragnea, un partid cu majoritatea liderilor trimiși în judecată, și, cel mai probabil, o echipă care îi va semăna leit proaspătului ales președinte, acesta este tabloul Partidului Social Democrat de astăzi.

Anticipez că echipa de vicepreședinți care va conduce PSD la nivel național va fi formată din lideri de calibrul lui Liviu Dragnea, deci penali. La fel de probabil este și faptul că PSD Arad nu va avea nici un reprezentant în conducerea centrală atâta timp cât nu are membri marcanți trimiși în judecată. Rămâne să vedem în ce fel actualul președinte se va dezice de fostul conducător al PSD, Victor Ponta, cel care a pedepsit mereu Aradul, izolând arădenii din cauza preferințele lor politice.

În calitate de vicepreședinte al PNL la nivel național, consider că am ajuns la un moment în care trebuie să tragem un semnal de alarmă: politica nu este nici distracție, nici întrecere în simpatii. Politica nu trebuie lăsată în derizoriul în care au adus-o Victor Ponta și Liviu Dragnea, ca exponenți ai guvernării și ai practicii politice la nivel național!

Practica politica a PSD a rămas la stadiul de jocuri de culise, compromisuri, jocuri de imagine, efort logistic și uman al partidului pentru sine și nu pentru cetățean. Pe român, pe arădean, nu îl interesează democrația din PSD, ci cea din România. Ne interesează democrația din România, nu cea din PSD, care oricum lipsește cu desăvârșire, dacă asta au vrut social-democrații să demonstreze. Cel puțin ceva le-a ieșit 100%”, a declarat Igaş.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite