Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea îl propune pe Călin Bibarț pentru a candida din partea PNL la Primăria Arad!

În cadrul ședinței de astăzi a Biroului Permanent Municipal al PNL Arad, președintele organizației municipale le-a propus membrilor liberali să îl susțină pe Călin Bibarț pentru funcția de primar al Aradului.

Sergiu Bîlcea îl propune pe Călin Bibarț pentru a candida din partea PNL la Primăria Arad!
Comentează 3

„Sunt un om de echipă, am pus mereu binele partidului în fața interesului propriu, iar astăzi, după ce m-am consultat cu colegii mei, în urma cercetărilor și sondajelor făcute am decis împreună să îi dăm girul lui Călin Bibarț pentru a continua proiectele începute. Rămânem o echipă, mergem înainte, iar împreună ne vom asigura că facem majoritățile pe care ni le dorim și câștigăm toate bătăliile politice! Sunt alături de Călin, sunt în echipă! Împreună câștigăm!”, a declarat Sergiu Bîlcea, președinte PNL Arad Municipiu.

„Mulțumesc echipei, îi mulțumesc lui Sergiu pentru propunerea făcută și îl felicit pentru toată munca depusă în acești ani! Ne așteaptă o perioadă dificilă, cu multe provocări, însă am încrederea că alături de o echipă puternică vom obține rezultatele pe care ni le dorim. Continuăm împreună proiectele începute și avem pregătite proiecte noi, de amploare pentru comunitatea arădeană”,  a declarat Călin Bibarț, candidatul PNL la funcția de primar al Aradului

Călin Bibarț a propus Biroului Permanent Municipal ca cei doi viceprimari să fie Sergiu Bîlcea și Lazăr Faur.

În cursul săptămânii viitoare PNL Arad va prezenta lista de consilieri locali municipali a partidului.

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite