Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Dezastrul guvernării PSD trebuie să se încheie!”

Liberalii arădeni susțin că PNL este la un pas să răstoarne Guvernul incompetent şi corupt al PSD. Moţiunea de cenzură este citită în Parlament iar săptămâna viitoare va fi votată. 

Sergiu Bîlcea: „Dezastrul guvernării PSD trebuie să se încheie!”
Comentează 3

„Guvernele construite de Liviu Dragnea au avut o singură preocupare: să apere corupţii. PSD a înglodat România în datorii pentru cheltuieli nesustenabile, a oprit investiţiile majore, a furat banii administraţiei locale. La Arad, suferim din cauza guvernării PSD, care a luat banii munciţi de comunitatea noastră, ne-a pus poveri fiscale care au încetinit ritmul investiţiilor. În loc să susţină polii de creştere economică, guvernanţii au preferat să dirijeze politic bani spre judeţele care votează PSD. Este momentul decontului, acest Guvern trebuie să plece şi să răspundă în faţa opiniei publice, alături de parlamentarii care l-au susţinut. Faptul că senatorul Fifor, aghiotantul lui Drgnea şi Dăncilă, a încercat să se salveze fugind spre instituţii europene spune multe despre panica instaurată la PSD. 
Mă bucur că PNL este partidul care a mobilizat opoziţia şi a avut iniţiativa unei moţiuni de cenzură care, sunt convins, va pune punct dezastrului guvernării PSD”
, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.


 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide