Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şefi din judeţul Timiş pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad are o nouă conducere.  După ce telenovela legată de fostul comandant Ioan Tamaş a luat sfârşit, la conducerea IPJ Arad vin doi ofiţeri din judeţul Timiş. Este vorba despre comisarul-şef Dan Stoicănescu (foto stânga), fost adjunct al şefului IPJ Timiş, pe postul de şef al Inspectoratului, şi de comisarul-şef Florin Turnagiu (foto dreapta), pe unul din posturile de adjunct.

Şefi din judeţul Timiş pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad
Comentează 0

Stoicănescu este cel care l-a înlocuit la conducerea IPJ Timiş pe chestorul Alin Petecel, care a trecut şi pe la comanda IPJ Arad. De altfel, în CV-ul comisarului-şef Stoicănescu figurează şi faptul că s-a aflat la conducerea Brigăzii pentru Combaterea Crimei Organizate Timişoara.

În ceea ce-l priveşte pe fostul şef al IPJ Arad, Ioan Tamaş, trebuie spus că acesta a solicitat, zilele trecute, eliberarea din funcţie, şi deşi ar fi putut să se pensioneze, ar fi urmat să ocupe postul de adjunct al şefului IPJ Arad. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, Tamaş ieşind la pensie începând cu ziua de astăzi.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite