Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Răpită” în Dolj, prinsă cu minciuna de poliţiştii din Arad

Scenariu de film prost: o tânără din Dolj care dorea să se distreze, a sunat la întâmplare nimerind la o arădeancă, pentru a spune că a fost răpită de iubit, legată la ochi şi dusă într-o direcţie necunoscută. Cum era şi normal, arădeanca a sunat la Poliţie, iar oamenii legii au început să facă cercetări. În cele din urmă, adevărul a ieşit la iveală.

„Răpită” în Dolj, prinsă cu minciuna de poliţiştii din Arad
Comentează 0

„În ziua de 4 septembrie a.c., am fost sezizați prin apel S.N.U.A.U., de o femeie, din municipiul Arad, despre faptul că ar fi fost apelată, cu număr privat, pe telefonul său mobil, de o persoană de sex feminin, care i-ar fi relatat faptul că ar fi sechestrată, legată la ochi și ar fi fost transportată de către iubitul său într-o locație necunoscută, precizând faptul că ar avea 19 ani, fără a mai putea da alte detalii cu privire la identitatea sau a iubitului său ori la împrejurările în care ar fi fost lipsită de libertate.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșrii infracțiunii de lipsire de libertate, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Arad constituindu-se de urgență o echipă operativă de investigare, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Analiză a Informațiilor Arad și Serviciului Operațiuni Speciale Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificată apelanta, în persoana unei minore, de 14 ani, din satul Rojiște, județul Dolj, aceasta declarând că, în timp ce se afla la domiciliu, împreună cu o prietenă, în vârstă de 13 ani, au hotărât să facă o glumă unei persoane, au format la întâmplare un număr de telefon, inserând o combinație de cifre și caractere înainte pentru a apela cu număr ascuns, după care a relatat persoanei apelate că este sechestrată, amenințată cu moartea, totodată cerându-i ajutor.

„Părinții celor două minore au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, în baza Legii nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Activitatea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, au ţinut să precizeze poliţiştii arădeni.

Sursa foto: eskape.ro/

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite