Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ședință de îndată a CLM, pentru dezinfectarea blocurilor din municipiu

Conform prevederilor Ordonanței Militare nr.4, autoritățile administrației publice locale sunt obligate să asigure montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și să dezinfecteze periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.

Ședință de îndată a CLM, pentru dezinfectarea blocurilor din municipiu
Comentează 0

În aceste condiții, astăzi, începând cu ora 18, a fost convocată o şedinţă publică extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal.

 Având în vedere că ne aflăm în plină pandemie, ședința se va desfășura în sistem de videoconferință, pe ordinea de zi fiind doar două puncte:

1. Proiect de hotărâre nr. 146/2020 privind rectificarea Bugetului General de Venituri și Cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2020 pentru prevenirea și gestionarea situației de urgență provocată de infecțiile cu COVID-19 – inițiativa primarului

                                                                                      și

2. Notificări diverse, corespondenţă adresată Consiliului Local al Municipiului Arad, informări privind deplasarea aleşilor locali în misiuni oficiale.

Dar despre ce este vorba la punctul 1? Consilierii municiali au fost convocați să voteze alocarea sumei de 2,7 milioane de lei, bani care se iau de la Centrul Municipal de Cultură, pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanței Militare nr.4. De asemenea, urmează să aprobe atribuirea contractului de furnizare a dispenserelor/dozatoarelor și dezinfectanților de mâini precum și a contractului de servicii de dezinfecție, prin procedura de negociere fără publicarea unui anunț.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite