Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şedinţă comună a Comisiilor de mediu din Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova

Comisiile de mediu din Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova au avut, ieri, o şedinţă comună desfăşurată la Bucureşti. Potrivit deputatului liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic, s-a discutat despre transpunerea legislaţiei europene în legislaţia naţională, cu exemple de bune practici diseminate de reprezentanţii autorităţilor cu responsabilităţi în domeniul legislativ din ţara noastră.

Şedinţă comună a Comisiilor de mediu din Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova
Comentează 0

„Am avut plăcerea să cunosc îndeaproape membrii Comisiei mediu din Parlamentul Republicii Moldova, precum şi activitatea acestei comisii, în şedinţa comună organizată de Comisiile de mediu din cele două camere ale Parlamentului României.

Întâlnirea s-a finalizat cu aprobarea unei declaraţii a Comisiei pentru mediu din Senatul României, Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic din Camera Deputaților și Comisiei mediu din Parlamentul Republicii Moldova, prin care s-au asumat angajamente comune pentru consolidarea cooperării şi a schimbului de experienţă în domeniul protecţiei mediului”, susţine Glad Varga.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite