Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se redeschid creşele, grădiniţele şi afterschool-urile

In baza  Ordinului  comun al Ministerului Sănătății, Ministerului Educației și Cercetării, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, nr. 1.076/4.518/3.936/2020,  publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 510 din 15 iunie 2020, creşele, grădiniţele, afterschool-urile urmează să fie redeschise.

Se redeschid creşele, grădiniţele şi afterschool-urile
Comentează 0

”Grădinițele și afterschool-urile private au obligativitatea de a lua măsurile necesare în vederea redeschiderii creşelor, grădiniţelor, afterschool-urilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2. Aceleași reguli le vor respecta și grădinițele de stat. În cazul acestora vom decide care grădinițe se vor deschide, după centralizarea solicitărilor părinților. Avem nevoie de aceste solicitări pentru a organiza distanțarea fizică în cadrul grupei”, declară prof. Marius GÖNDÖR, inspector școlar general.

Părinții trebuie să facă o solicitare la grădinița pe care copii au frecventat-o. In urma solicitărilor se va analiza situația și Inspectoratul Școlar Județean Arad va decide care gradinițe de stat se vor deschide.

Grădinițele de stat vor trimite situația centralizată a solicitărilor către Inspectoratul Școlar Județean Arad până vineri, 19 iunie 2020 pentru ca acesta să poată stabili și lua măsurile necesare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS- CoV-2 în vederea redeschiderii lor în condiții de siguranță.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide