Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În sfârşit: de luni se dă drumul la căldură în şcoli şi grădiniţe; şi unele locuinţe de lângă unităţile de învăţământ vor avea acces la energia termică

Primăra a anunţat în această seară că, de luni, se dă drumul la căldură în unităţile de învăţământ din municipiu. În plus, vor avea acces la energia termică şi anumite locuinţe de lângă şcoli şi grădiniţe, care sunt arondate aceloraşi puncte termice.

În sfârşit: de luni se dă drumul la căldură în şcoli şi grădiniţe; şi unele locuinţe de lângă unităţile de învăţământ vor avea acces la energia termică
Comentează 0

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, în acest weekend, operatorul serviciului public de alimentare cu energie termică face probele de presiune pentru unitățile de învățământ din municipiu astfel încât de luni, școlarii și preșcolarii să aibă condiții normale de desfășurare a activităților didactice. Totodată se va asigura energie termică și pentru locuințele arondate punctelor termice de unde se alimentează instituțiile de învățământ.

„Săptămânile trecute am asigurat termia în sistemul sanitar, iar din acest weekend facem eforturi pentru a începe furnizarea căldurii în școli și grădinițe. Trepat funcție de finanțările guvernamentale și evoluția temperaturilor diurne și nocturne ne străduim să asigurăm termia  în  toate locuințele municipiului, dar reiterez ideea că nu este normal ca doar din banii arădenilor să asigurăm aceste servicii atât timp cât prețul la gaze s-a triplat”, a afirmat primarul Călin Bibarț.  

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite