Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce spune inspectorul general Marius Gondor cu privire la deratizarea efectuată la Liceul German / UPDATE: Cursurile vor fi suspendate şi mâine

Ce spune inspectorul general Marius Gondor cu privire la deratizarea efectuată la Liceul German  / UPDATE: Cursurile vor fi suspendate şi mâine
Comentează 1

Update 1 Cursurile vor fi suspendate şi mâine

Condurecerea IŞJ informează: cursurile vor fi suspendate şi mâine la Liceul German, pentru a se putea face o curăţenie ,,temeinică", aşa cum prevăd procedurile DSP. Asta, în condițiile în care nici astăzi nu s-au ținut ore.

De asemenea, mai trebuie spus că numărul femeilor de serviciu mobilizate cu sprijinul Primăriei şi a altor unități de învățământ din municipiu, pentru a curăța sălile de clasă se ridică la 13.


Contactat telefonic în cursul zilei de astăzi, inspectorul general al ISJ Arad, Marius Gondor, ne-a vorbit despre incidentul de la Liceul German. „Fiecare unitate de învăţământ efectuează astfel de operaţiuni de deratizare pe cont propriu”, a declarat Marius Gondor, clarificând astfel faptul că Inspectoratul Şcolar Judetean din Arad nu a avut niciun amestec în alegerea firmei din Deva care a demarat procedura de ucidere a rozătoarelor. 

În sprijinul celor de la Liceul Teoretic "Adam Müller Guttenbrunn"

Inspectorul general, Marius Gondor, ne-a mai spus că a luat măsuri care vin în sprijinul celor de la Liceul German. „Se va face o curăţenie generală la "Adam Müller Guttenbrunn". După discuţii cu cei de la Direcţia de Sănătate se vor aplica măsurile necesare. Vom trimite la unitatea de învăţământ mai multe femei de serviciu din cadrul altor unităţi pentru a ajuta la curăţenie”, a mai spus inspectorul general. 

 

Copii intoxicaţi

În cursul după-amiezii de luni, 13 ianuarie, 13 elevi ai claselor V - VIII, de la școala generală de pe str. Posada, aparținând de Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn”, au fost aduși de către părinții lor la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad, deoarece toți copiii prezentau erupții cutanate pe mâini și față și acuzau dureeri abdominale. Deoarece toți cei 13 copii provin din clasele gimnaziale ale clăririi de pe str. Posada, există suspiciunea că elevii s-au intoxicat în cursul zilei de luni, în sălile de clasă, acolo unde vineri o firmă din Deva efectuase operațiuni de deratizare.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite