Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se iubeau, dar nu i-a permis niciodată s-o vadă în picioarele goale. "Stingea lumina de fiecare dată!" Ce secret ascundea sub hainele largi

Timp de mai bine de 10 ani, Meagan Barbard a refuzat sa poarte rochii sau fuste de teama ca lumea va rade de ea. 
 

Se iubeau, dar nu i-a permis niciodată s-o vadă în picioarele goale.
Comentează 0

Tanara, in varsta de 24 de ani, si-a dorit toata viata sa devina model, dar o problema medicala i-a stat in drum: ea sufera de limfodem, o boala care provoaca acumularea de lichid in membre. Din cauza afectiunii, ea avea peste  2 litri de lichid in piciorul drept. Boala e incurabila, provoaca dureri iar ea trebuie sa poarte comprese zilnic.

Timp de mai bine de 10 ani, Meagan a suferit din cauza ca era diferita si a incercat de mai multe ori sa se sinucida deoarece colegii de scoala o criticau pentru cum arata.

Ea a reusit chiar sa isi ascunda problema de iubitul ei, chiar si in momentele intime. "A fost extrem de atenta, n-am observat nimic. Tinea usile inchise, stingea lumina de fiecare data, lucruri de genul asta", a marturisit tanarul.

Dupa anii in care s-a luptat a isi ascunda boala, Meagan si-a luat inima in dinti si a acceptat sa pozeze in bikini, dezvaluindu-si astfel boala lumii intregi. Spre surprinderea ei, s-a simtit mult mai bine dupa ce a facut asta si a scapat de secretul care o bantuia. 

sursa: kanald.ro

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite