Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Școala Planetelor își deschide porțile în Atrium Mall

Cât de multe lucruri știți despre univers? Dar despre galaxia noastră? Sau despre sistemul nostru solar? Câte inele are planeta Saturn? Câți sateliți naturali are Jupiter? Și de ce? Există apă pe marte? Cum s-a format planeta noastră? Toate aceste întrebări se pot naște într-o clipă, când privești cerul înstelat.

Școala Planetelor își deschide porțile în Atrium Mall
Comentează 0

Iar pentru câteva dintre ele avem și răspunsuri pe care copiii între 5 și 14 ani le pot afla într-o experiență interactivă și educativă: Școala planetelor.

În perioada 4-7 octombrie. În Atrium Mall Școala planetelor își deschide porțile pentru câteva ore în fiecare zi. Copiii pot învăța despre sistemul nostru solar și multe curiozități ale universului într-un mod inedit, în cadrul lecțiilor de astronomie interactivă.

Intrarea este gratuită, dar participarea se face doar pe bază de rezervare la numărul: 0760.89.68.68, locuriile fiind limitate la grupe de 30-35 de copii pentru fiecare spectacol.

Iar cât timp copiii se bucură de experiența oferită de Școala planetelor, părinți și bunicii se pot bucura de experiența shopping-ului în Atrium Mall.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite