Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Schimbări neînțelese de atitudine în meciurile UTA-ei din play-off; UTA–Rapid București 1-2

Schimbări neînțelese de atitudine în meciurile UTA-ei din play-off;  UTA–Rapid București 1-2
Comentează 2

 

UTA a început meciul cu aritmetica în cap. Obsesia acelui punct matematic pentru siguranța promovării a dominat debutul de meci al elevilor lui Laszlo Balint, bucureștenii fiind cei care dominau lejer primul sfert de oră, punând în pericol poarta lui Iacob prin șutul lui Hlistei pe lângă bara din stânga porții arădene.

Încet, încet, roș-albii prind curaj și echilibrează jocul, ba mai mult reușesc să deschidă scorul în minutul 37 printr-o fază parcă trasă la indigo cu cea din care a marcat Man în partida Sepsi- FCSB din finala Cupei României.

A urmat din nou, ca și în celelalte partide ale arădenilor din acest play-off, o totală lipsă de implicare în dorința de a câștiga meciul. De neînțeles , cel puțin pentru privitori, aceste schimbări de atitudine din prestațiile UTA-ei.

De neînțeles și intervențiile sau mai bine zis neintervențiile fundașului central al arădenilor , Melinte, la cele două faze fixe ale rapidistilor, faze din care uruguaianul Mallo a înscris golurile oaspeților.

Să nu ameninți poarta adversă într-un meci care-ți putea produce promovarea, să nu se vadă dorința de sacrificare în fața unor adversari ce erau aproape împăcați cu ideea ratării unei posibile promovări, să nu se desprindă în aceste meciuri din play-off un lider de echipă...misterios , de neînțeles, ciudat.

Unde a fost acel generator de energie pentru echipă, Ciprian Rus? Ce se întâmplă cu el? Acel adevărat căpitan de echipă arădean, într-o echipă cu tot mai puțini jucători de origine arădeană.

Cum poți repeta aceleași greșeli de marcaj din partea unor fundași centrali , la loviturile fixe?

Cum să ne explicăm lipsa de atitudine, după ce conduci în trei meciuri, să dispară întreaga echipă din joc până în final când tabela de marcaj arată victoriile adversarilor?

Mi-e greu de deslușit și mie, care am jucat o viață fotbal. Cel mai greu le este miilor de suporteri care așteaptă de ani buni, să nu zic de două- trei generații, ca UTA să evolueze în compania echipelor de Liga I

Intru și eu în rândul lor și mai sper...până marți . Doar să nu fie cu finalul din povestea cu ”Scârț ,Scarț, până marți”

Formații:  UTA :Fl. Iacob – Bustea, Melinte, Ilie, Rumpoulakou – Miculescu, Moise, Isac, Ursu – Ioniță, Buhăcianu. Pe bancă: Balauru – C. Rus, Ciucur, A. Rus, Oroian, Jebari, Crișan. Antrenor: Laszlo Balint

Rapid:M. Popa – Bonnin, Al. Iacob, Mallo, Goge – Cârstocea, Jorza – Crețu, Alami, Hlistei – Drăghiceanu. Pe bancă: Drăghia – Manole, Băjan, Sefer, R. Lazăr, Labeau, V. Alexandru. Antrenor: Dan Alexa

Arbitri: Radu Petrescu (București) – Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Adrian Vornicu (Iași). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Satu Mare)

 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite