Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Schimbare suprinzătoare a vremii. Prognoza meteo pentru prima săptămână din octombrie

Vremea e va încălzi simțitor în prima săptămână din luna octombrie, după ce în ultimele zile din septembrie vom avea parte de temperaturi mai scăzute decât în mod normal în această perioadă. Cu toate acestea, după data de 2 octombrie probabilitatea de ploaie va fi ridicată.

Schimbare suprinzătoare a vremii. Prognoza meteo pentru prima săptămână din octombrie
Comentează 0

In Banat, va exista o usoara crestere a temperaturilor diurne, dar in medie acestea se vor situa in jurul a 21 de grade. Media regionala a temperaturilor nocturne va fi de 10 - 11 grade. Probabilitatea de ploaie va fi in crestere in intervalul 3 - 7 octombrie.

In Crișana, temperaturile diurne vor fi in crestere usoara, astfel ca media regionala a maximelor va fi de 20 - 21 de grade. Temperaturile din cursul noptilor vor fi in crestere usoara pana la valori, in medie, de 8 - 10 grade, normale pentru aceasta perioada. Probabilitatea de ploaie va fi ridicata in intervalul 3 - 8 octombrie.

In Transilvania, temperatura aerului va fi in crestere pana la medii ale maximelor de 18 - 19 grade si ale minimelor de 7 - 8 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicata in intervalul 3 - 8 octombrie.

In Maramureș, temperatura aerului va fi in crestere usoara pana la medii ale maximelor de 18 - 19 grade si ale minimelor, de 8 - 9 grade. Incepand cu data de 3 octombrie va creste probabilitatea de aparitie a ploilor.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite