Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal între Simona Halep şi Irina Begu. Cele două românce şi-au aruncat cuvinte dure

Simona Halep a câştigat cu 6-3, 0-6, 6-1 în faţa Irinei Begu, în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, dar Simona a criticat staff-ul adversarei sale, arătându-se deranjată de faptul că Begu primea indicaţii din tribună, de la antrenorul său.

Scandal între Simona Halep şi Irina Begu. Cele două românce şi-au aruncat cuvinte dure
Comentează 0

Întrebată ce s-a întâmplat în setul al doilea, pierdut cu 0-6, Simona Halep a dat un răspuns jignitor pentru Irina Begu, minimalizându-i acesteia meritele. "A fost un cadou de Paşte, ce pot să spun. Nu pot explica, dar ştiam că în setul al treilea îmi voi reveni. La 3-0 ştiam deja că se va încheia 6-0 şi că va trebui să îmi dau un restart", a spus Simona Halep, la Digi Sport. Apoi, Halep a continuat critic vizavi de adversara sa: "Nu, nici la fileu nu prea am vorbit, nu. Am vorbit mai mult cu Bacsinszky. Nu m-a deranjat. Nu am mai auzit până acum să se întâmple asta. Toţi antrenorii încurajează, dar nu dau şi sfaturi în timpul meciului. Este metoda lor, nu vreau să comentez. Trebuie să-mi văd de treabă pe teren şi să nu mă uit la alte persoane".

Irina Begu i-a răspuns Simonei Halep în aceeaşi notă, chiar dacă a încercat să lase impresia aplanării conflictului. "E un salut normal. Nu ştiu dacă e rece sau nu, dar nu cred că ar trebui să fie altfel. Adrian (n.r. - Adrian Cruciat, antrenorul Irinei), indiferent de meci sau de cine joc, se comportă la fel. Nu face ceva în plus, dacă joc cu o româncă sau nu.

Poate şi echipa ei a fost într-un fel, dar nu vreau să discut şi să intrăm într-un scandal, pentru că nu e ok nici pentru noi, nici pentru România. Prefer să nu spun mai multe. Nu îmi doresc un scandal şi nu vreau să fiu implicată în aşa ceva. E uşor la nervi să spui ceva. Probabil că a fost tensionată.

Să fie un cadou primit, ce pot să zic? Pentru a câştiga un set, trebuie să munceşti. Eu consider că am intrat mai agresivă în teren, în setul doi, am luat mingea mai repede. Până la 3-0 s-a jucat, după care au existat câteva puncte pe care mi le-a dat, însă de la a da un set, la a câştiga cineva un set e o cale lungă", a spus Irina Begu, pentru Digi Sport.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite