Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sărbătoare în Anglia, ducesa Kate Middleton a născut, este un prinț!

Sărbătoare în Anglia, ducesa Kate Middleton a născut un băiat, anunță BBC.

Sărbătoare în Anglia, ducesa Kate Middleton a născut, este un prinț!
Comentează 0

Copilul a avut la naştere greutatea de aproximativ 3,8 kilograme. Băiețelul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fratele său prințul George, în vârstă de 4 ani și sora sa, prințesa Charlotte, în vârstă de 2 an..

Ducesa de Cambridge Kate Middleton şi bebeluşul se simt bine, potrivit informaţiilor publicate pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

Istoricul regal Marlene Koenig a declarat pentru publicația Town & Country că noul membru al familiei regale britanice va purta titlul de Alteța sa Regală Prințul … a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Deși acesta este titlul oficial, nu este neapărat necesar să fie folosit. Pentru că Prințul William și Kate Middleton sunt cel mai des numiți Ducele și Ducesa de Cambridge, titlul pe care viitorul bebeluș regal îl poate purta va fi Alteța sa Regală Prințul … de Cambridge.

Kate Middleton nu a mai apărut în public de pe 22 martie, de când sarcina a intrat în ultimul stadiu înainte de naştere. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite