Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Samsung Galaxy A24 aproape de lansare, are baterie de 5.000 mAh

Samsung Galaxy A24 aproape de lansare, are baterie de 5.000 mAh
Comentează 0

În scurt timp Samsung va lansa noile sale telefoane emblematice din seria Galaxy S23, foarte așteptate de toată lumea. Dar zilele următoare Samsung va lansa și un nou model din gama mijlocie, modelele anterioare din această gamă fiind foarte apreciate de cumpărători prin prisma raportului calitate / preț. Este vorba despre Samsung Galaxy A24, un model 5G care va fi lansat pe 18 ianuarie.

Samsung a lansat în urmă cu puțin timp și telefonul Galaxy A14 5G. Conform GizmoChina, sunt informații că în aceeași dată sau la scurt timp după, Samsung va lansa și modelele Galaxy A34 și Galaxy A54 și acestea foarte așteptate de fanii Android. Revenind la Samsung Galaxy A24, despre acesta au apărut acum mai multe informații cheie despre caracteristici și specificații.

Potrivit sursei sus amintite, Galaxy A24 va avea o cameră principală de 50 de megapixeli. Acesta va fi însoțită de una ultra-wide cu rezoluția de 5MP și o cameră macro de 2MP. Frontal, pentru selfie și apeluri video, Galaxy A24 va avea o cameră de 13 megapixeli.

Pentru a ne aminti, Samsung Galaxy A23 5G, care a debutat anul trecut, avea o cameră frontală de 8 megapixeli și patru camere la spate. Lângă cea macro se afla și o cameră de adâncime. Deci, dacă Galaxy A24 a pierdut o cameră la spate, a primit una mai performantă frontal.

Mai am aflat că Galaxy A24 5G va avea ca furnizor de energie o baterie de 5.000 mAh, la fel ca predecesorul său. Bateriea va suporta încărcare rapidă de 25W, dar încărcătorul nu va fi inclus în pachetul de vânzare cu amănuntul.

Nu se știe exact ce diagonală de ecran va avea Galaxy A24 5G, dar Galaxy A23 5G are un ecran LCD de 6,6 inch (16,76 centimetri) cu un raport de aspect de 20: 9 și rezoluție FHD+. Ne așteptăm la aproximativ aceleași caracteristici și pe Galaxy A24 5G. Cel mai probabil va rula pe Android 113 și interfața Samsung One UI 5.0. Nici despre procesor nu sunt informații, poate fi același Snapdragon 695 de anul trecut sau unul mai nou. Ne așteptăm și la 6 /8GB de memorie RAM și 128 / 256GB capacitate de stocare cu posibilitatea extinderii prin card MicroSD.

Pentru că modelul de anul trecut s-a vândut foarte bine, a fost lansat inclusiv în SUA, Samsung probabil a decis să nu facă schimbări mari la Galaxy A24 față de Galaxy A23 5G. Momentan nu știm nimic despre preț și disponibilitate, dar nu credem că nu va fi mai scump decât modelul de anul trecut. Foarte probabil va fi disponibil și în România.


Scrie un comentariu

trimite