Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sâmbătă, la Ștrandul Neptun, are loc Ziua Turismului Arădean!

Consiliul Județean Arad și Primăria Municipiului Arad vă invită sâmbătă, 8 iulie, la „Ziua Turismului Arădean”. Este un eveniment organizat de Consiliul Județean Arad, în colaborare cu Primăria Municipiului Arad, Recons, Centrul Municipal de Cultură, Centrul Cultural Județean. Evenimentul se va desfăşura pe aleea centrală a Ștrandului Neptun, iar intrarea este gratuită. 

Sâmbătă, la Ștrandul Neptun, are loc Ziua Turismului Arădean!
Comentează 0

Aproximativ 30 de expozanți din tot județul vor prezenta ce are Aradul mai important și mai frumos de arătat în domeniul turismului, de la turismul cultural, istoric, la cel gastronomic. „Scopul acestui eveniment este promovarea ofertei turistice a Aradului, ne propunem să le arătăm în primul rând arădenilor că județul nostru are foarte multe de oferit”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca. 

Seara, Ziua Turismului se va încheia cu o petrecere la bazinele ștrandului. Astăzi, la Consiliul Județean a avut loc o ședință de organizare a evenimentului de sâmbătă, urmată de o altă întrevedere, la ștrand, pentru realizarea circuitelor expozanților.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite