Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Să spundem un „Da” pentru o educație preventivă, civică și morală practicată în cotidian”, tema conferinței derulate la Școala Gimnazială din Zărand

Promovarea unei educații preventive, civice și morale care cooperează la binele comun a constituit tema unei conferințe derulate miercuri, 27 martie 2019, la Școala Gimnazială din Zărand.

„Să spundem un „Da” pentru o educație preventivă, civică și morală practicată în cotidian”, tema conferinței derulate la Școala Gimnazială din Zărand
Comentează 0

Manifestarea educativă a fost coordonată de subinspector Constantin Marius Aradan, de agent șef Ciprian Tocan (din cadrul IPJ Arad, Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității) și de agent șef Francisc Kati (IPJ Arad), la care a participat ca și invitat special arhim. conf. univ. Teofan Mada (cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului). Conferința s-a bucurat de implicarea și prezența directorului școlii, prof. Mariana Daniela Dihel, precum și a altor cadre didactice, prof. Daniela Farcaș, prof. Valentina Ardelean, Prof. Florica Moț. La acest eveniment educativ-preventiv au participat un număr de 50 elevi.

Părinți copiilor, educatorii și reprezentanții instituțiilor promovând educația preventiv-dinamică de fapt încearcă să-i formeze pe copii și pe tineri spre simțul moral-creștin, juridic, civic, pentru o morală a responsabilității, educându-i să se simtă partesă se îngrijească, să se preocupe de realitatea care-i înconjoară. În acest context, ne exprimăm și recunoștința față de toți acei artizani ai binelui comun, care iubesc orașele și satele lor nu prin cuvinte, ci prin fapte.

T.M.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite