Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a decis în CLM. Nu va mai exista administrator special la CET Arad

Fără administrator special la CET Arad SA - este decizia votată în majoritate în ședința extraordinară a CLM de astăzi, conducerea centralei va rămâne doar în mâinile administratorului judiciar Eurosmart Filiala Timiș. 

S-a decis în CLM. Nu va mai exista administrator special la CET Arad
Comentează 0

Prin urmare, s-a luat act de demisia administratorului special neremunerat Bogoșel Sorin – Daniel, înregistrată la SC CET Arad SA și la Primăria Municipiului Arad. „Se mandatează reprezentantul Unităţii Administrativ Teritoriale - Municipiul Arad în Adunarea Generală a Actionarilor la S.C. CET Arad S.A. să NU aprobe desemnarea unui alt administrator special al SC C.E.T. Arad SA, administrarea societății urmând a fi preluată în totalitate de către administratorul/lichidatorul judiciar desemnat în condițiile legii”, se arată în proiectul de hotărâre. 

La sfârșitul anului trecut, tribunalul a admis intrarea în faliment a CET Arad SA (aflată în insolvență de 4 ani), dar soluția a fost atacată cu apel la instanța superioară din Timișoara. 

CET Arad a fost scos la vânzare contra sumei de 32 de milioane de euro, potrivit unui anunţ publicat de o agenţie imobiliară, care a ajuns și subiect de glume pe internet. 

Societatea Comercială „Centrala Electrică de Termoficare Arad” este o societate pe acţiuni înfiinţată în aprilie 2002 aflată sub autoritatea  Consiliului Municipal Arad, care administrează prin concesiune patrimoniul fostei Sucursale Electrocentrale Arad desprinsă din SC Termoelectrica SA București în baza H.G. 105/2002.


Scrie un comentariu

trimite