Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rezultatul analizelor antropologice: Oasele din curtea lui Dincă sunt ale unei fete de 12- 17 ani

Au apărut primele concluzii în cazul analizelor antropologice. Oasele umane ridicate de autorități din Casa Groazei aparțin cu certitudine unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani. În următoarele zile, medicii vor analiza dinții găsiți în curtea lui Gheorghe Dincă.

Rezultatul analizelor antropologice: Oasele din curtea lui Dincă sunt ale unei fete de 12- 17 ani
Comentează 0

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşanu a fost audiat timp de mai multe ore în noaptea de joi spre vineri la DIICOT Bucureşti, avocatul său afirmând că acesta şi-a menţinut declaraţiile privind uciderea fetei dar şi a celeilalte tinere, Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

Echipe de criminalişti s-au aflat vineri la locuinţa sa din Caracal, cercetările fiind reluate după mai multe zile în care nu a mai fost făcut niciun demers în acest sens, imobilul fiind doar păzit de jandarmi.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, vineri, la Caracal, că anchetatorii intervin la domiciliul inculpatului Gheorghe Dincă în baza unui nou mandat de percheziţie şi că va fi efectuată o cercetare criminalistică amănunţită şi complexă.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite