Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rezultat conform cu realitatea: Şoimii Pâncota - UTA 0-2

La Pâncota pe o vreme destul de rece pentru mijloc de martie, Şoimii şi UTA s-au duelat într-o dispută fără miză prea mare. A rezultat un meci cu ceva fotbal, şi cu o învingătoare meritată.

Rezultat conform cu realitatea: Şoimii Pâncota - UTA 0-2
Comentează 0

Un derby arădean care a început furtunos, cu 2 şanse, câte una de fiecare parte, Issa respectiv Chindriş nu au găsit varianta cea mai bun pentru gol. O va face însă Rus, în minutul 10, după o fază alambicată, la care au mai luat parte Burlă, Curtuiuş şi Manea, 0-1. Alb-roşii au continua să controleze jocul, fără faze importante. Mai mult gazdele îi pierd şi pe Vasi şi Issa, accidentaţi. Siminic este aproape de autogol, în timp ce Rus rece în 2 rânduri pe lângă majorarea scorului.

Rus continuă şi în repriza secundă sarabanda ratărilor pentru UTA, în timp ce gazdele contează pe o lovitură de cap a lui Crişan. În minutul 66 conturile par încheiate: Tănase trimite un balon în adâncime, Curtuiuș scapă singur cu Cioară pe care îl execută cu un șut de la 14 metri, 0-2. Pâncota reacţionează imediat, Gâlcă punându-l la încercare pe portarul UTA-ei, din 10 metri. Gazdele forţează, dar nu au echilibrul necesar pentru a pune în pericol poarta alb-roşilor. Mai mult, în prelungiri, Copil are şansa lui 3-0, dar poartrul Cioară scoate de sub transversală. Final trist pentru gazde, dar pozitiv pentru UTA, care demonstrează că în acest sezon este peste trupa lui Ionuţ Popa.

Pîncota: Cioară – Dan, Crișan, Dubeștean, Siminic – Pavel, Fuchs – Leucuța, Issa (Miihai), Vasi (Farcaş) – M. Ion (Gâlcă). 

UTA: Anca – Polgar, Botiș, Manea, Burlă – Strătilă (Man), Chindriș, Tănase, Hlistei (Copil) – Rus, Curtuiuș (Vlad). 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite