Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Revista „Monitorul Cultural” aduce la Arad Premiul pentru Jurnalism Cultural APLER

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a ediții a Galei Premiilor APLER. Premiul pentru Jurnalism Cultural reprezintă, astfel, o confirmare a faptului că „Monitorul Cultural” a devenit un catalizator pentru consolidarea și promovarea patrimoniului cultural local.

Revista „Monitorul Cultural” aduce la Arad Premiul pentru Jurnalism Cultural APLER
Comentează 0

 „Monitorul Cultural” a reușit să se impună prin profesionalism, dedicare și pasiune pentru jurnalismul cultural, contribuind semnificativ la promovarea și susținerea artei și culturii în regiunea Aradului. De-a lungul timpului, revista a devenit un reper în peisajul cultural local, reflectând diversitatea și bogăția creației artistice, literare și a evenimentelor culturale din zonă.

Redacția condusă de Ioan Matiuț a adus o contribuție deosebită la informarea și educarea publicului în domeniul cultural, oferind analize critice, interviuri relevante și reportaje de calitate. Prin explorarea unor teme variate și promovarea valorilor artistice locale, „Monitorul Cultural” a devenit un veritabil promotor al culturii și un partener de încredere pentru comunitatea culturală din Arad.

„Este un moment în care am putem să celebrăm excelența și contribuția remarcabilă a mediului cultural din Arad. Premiul pentru Jurnalism Cultural acordat revistei «Monitorul Cultural» reprezintă o recunoaștere binemeritată a eforturilor depuse de întreaga echipă pentru a aduce în prim-plan evenimentele culturale de importanță locală și regională. Consiliul Județean Arad salută angajamentul revistei și își exprimă aprecierea pentru contribuția semnificativă adusă în dezvoltarea și promovarea culturii în Arad.

Felicitări echipei «Monitorul Cultural» și redactorului-șef Ioan Matiuț pentru această distincție deosebită! Suntem convinși că revista va continua să ofere o perspectivă valoroasă și inspirațională asupra lumii culturale din Arad și să rămână un pilon important în promovarea artei și culturii locale”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite