Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

RESPECT unei mari campioane a Aradului

RESPECT unei mari campioane a Aradului
Comentează 0

A început baschetul de performanţă la Constructorul Arad. A urmat un traseul care a cuprins Miskolc - Islas Canarias - Târgovişte - Sf. Gheorghe şi finalul carierei a găsit-o la Arad. Zilele trecute Moni Brosovszky a spus: GATA. E SUFICIENT. 

O jucătoare emblematică pentru baschetul românesc, cu 6 titluri naţionale (4 cu Arad), 6 Cupe, şi 270 de selecţii la Naţională.

2 decenii de baschet de înalt nivel, ani a căror amintire rămâne. Însă doar amintire pentru că Moni trece în spatele băncii. 

"Recunosc. Mi-a fost teamă de momentul ăsta. Știam că va veni o vreme în care voi fi nevoită să renunț la mângâierea tribunelor, la emoțiile meciului, la bucuria victoriilor, la tristețea înfrângerilor. Am decis să renunț și fiți convinși, voi cei care m-ați făcut ceea ce sunt acum, că nu mi-a fost ușor. Viața de sportiv nu durează o veșnicie, de aceea consider că e mai bine să plec atunci când lumea încă mă apreciază. Baschetul mi-a dat totul, iar eu am încercat să-i întorc „serviciul” așa cum am știut și am putut mai bine și chiar dacă acum a venit vremea să împachetez definitiv echipamentul de joc, vă asigur că sufletul meu va rămâne pe viață al vostru, al celor care m-ați încurajat întreaga mea carieră. Vă mulțumesc și mă înclin în fața voastră, oameni minunați!", a scrs Moni pe pagina sa de socializare.

Nu ne mai rămâne decât să îi mulţumim pentru tot ce a realizat, să ne bucurăm că va rămâne ca un model pozitiv pentru cele care vor să îi calce pe urme. RESPECT MONI! 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite