Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reprezentanți de seamă ai Federației Române de Gimnastică vor participa la Parada Portului Popular

Andreea Răducan – președintele Federației Române de Gimnastică – Larisa Iordache, Sandra Izbașa, Silvia Stroescu, Iulia Berar – membră a lotului național de junioare, originară din Arad –, Marius Urzică, antrenor coordonator al lotului național masculin FRG, Alex Urzică, Marian Drăgulescu, Andrei Muntean, Adelin Kotrong – membru al lotului național masculin de seniori, originar din Arad – Răzvan Marc, membru al lotului național masculin de seniori – originar tot din Arad – și nu în ultimul rând, Roland Modoianu, membru al lotului național masculin de seniori, se vor alătura oficialilor locali și județeni participanți la Parada Portului Popular.

Reprezentanți de seamă ai Federației Române de Gimnastică vor participa la Parada Portului Popular
Comentează 0

Parada va porni de la Consiliul Județean pe traseul Cinematograful Dacia - Palatul Administrativ - Piaţa Avram Iancu. La ora 14.30, se dezvelește grupul statuar al Unirii, din fața Cinematografului Dacia, realizat de elevii Liceului de Artă „Sabin Drăgoi”. Ulterior, parada continuă până la Primărie, unde va avea loc o horă a unirii. 

Sportivii sunt prezenți în aceste zile la Arad pentru a participa la cel de-al treilea eveniment din prima etapă a programului național de selecție „Hai cu noi în țara campionilor!”.  Proiectul a fost gândit cu scopul de a atrage către gimnastică un număr cât mai mare de copii, de a descoperi și crește noi talente, pentru asigurarea unor generații viitoare valoroase de gimnaste și gimnaști. Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între patru și șapte ani, iar municipiul Arad a fost ales ca gazdă a etapelor de selecție la cluburile locale. Evenimentul sportiv se va desfășura vineri, 30 noiembrie 2018, între ora 17.00-19.00, la centrul comercial Atrium Mall din Arad.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite