Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Război total între Fifor și PSD Timiș!     

Că lui Fifor îi place să promoveze pe funcții publice oamenii lui dubioși este deja un fapt care nu ne mai surprinde. Ultima poznă marca Fifor a fost cea de la Timișoara, în care vicepremierul a promovat în funcţia de şef al Departamentului de Venituri din cadrul DRDP Timișoara un fost condamnat cu suspendare, Mircea Andrei Lucaciu.

Război total între Fifor și PSD Timiș!     
Comentează 1

Lucaciu împreună cu Ispravnic, directorul arădean al DRDP Timişoara au fost colegi pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean Arad. Doar Ispravnic a ajuns însă consilier judeţean, şi probabil promovarea în funcţie la DRDP este o recompensă pentru Lucaciu.

Cert este că cei din PSD Timiș s-au revoltat pe omul lui Fifor și Ispravnic și i-au pârât la ministrul Cuc. A început scandalul între tabere, dar cum Fifor este (încă) servitorul nr.1 a lui Dăncilă, a rămas voia sa. PSD Timiș a pornit un război împotriva lui Fifor, rămâne de văzut cine va câștiga.

Referitor la condamnarea lui Mircea Lucaciu  cei de la www.deBanat.ro au publicat decizia instanței. „A fost condamnat inculpatul Lucaciu Mircea A., fiul lui I. și Catița, născut la data de… în Nădlac, jud. Arad, cetățean român, studii superioare, căsătorit, un copil minor, stagiu militar satisfăcut, controlor de trafic la CNADNR Nădlac, domiciliat în orașul Nădlac, str. I. Slavici, nr. 81, jud. Arad, fără antecedente penale, pentru comiterea infracțiunii de constituire în grup infracțional organizat prev. de art. 8 din Legea nr. 39/2003 rap. la art. 323 alin.1 C.p. cu aplic. art. 74 lit.a C.p. rap. la art. 76 lit.c C.p. la pedeapsa de 10 luni închisoare.

A fost condamnat același inculpat pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți prev. de art.71 alin.1 din OUG 105/2001 aprobată prin Legea 243/2002, modif. prin Legea 39/2003 cu aplic art. 41 alin.2 C.p., art. 74 lit.a C.p. rap. la art. 76 lit.d C.p. la pedeapsa de 10 luni închisoare. A fost condamnat același inculpat pentru comiterea infracțiunii prev. de art. 2 alin.1 din OUG 112/2001 aprobată prin Legea nr. 252/2002 cu aplic. art. 74 lit.a C.p. rap. la art. 76 lit.d C.p. la pedeapsa de 10 luni închisoare. S-a constatat că faptele au fost comise în concurs real prev. de art.33 lit.a C.p. astfel că în temeiul art. 34 lit.b C.p. s-au contopit pedepsele în pedeapsa cea mai grea de 10 luni închisoare”, se arată în decizia instanţei, Lucaciu fiind condamnat cu suspendare.

Într-un alt dosar, de complicitate la fals, Lucaciu a scăpat prin împlinirea termenului de prescripţie.

Foto: Inquam Photos

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite