Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR face front comun cu PSD și la Arad, și la Timișoara

Dacă la Arad useriștii erau de mult în aceeași echipă cu senatorul PSD Mihai Fifor și ai lui, având o strategie comună atunci când vine vorba de atacat administrațiile liberale și Partidul Național Liberal, acest mod de a face politică începe să fie aplicat și la Timișoara. Deh, exemplele negative sunt mult mai ușor de copiat decât cele pozitive.

USR face front comun cu PSD și la Arad, și la Timișoara
Comentează 0

Potrivit Renașterea.ro, ceea ce părea de neimaginat la un moment dat începe să se întâmple: USR nu mai este atât de categorică atunci când vine vorba de PSD şi trece la atacuri virulente împotriva PNL.

Pare incredibil, dar social-democraţii sunt văzuţi acum ca fiind „răul cel mic”, în comparaţie cu liberalii, percepuţi ca noii duşmani ai poporului, ceva mai periculos chiar şi decât „ciuma roşie”. În această direcţie a fost formulată şi declaraţia senatorului USR Timiş, Nicu Fălcoi, care a şters pe jos cu PNL, în timp ce pentru PSD a avut un ton mult mai blând.

Pe Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, nu-l surpinde însă deloc această abordare. „USR Timiş nu a atacat PSD niciodată, eu nu am văzut vreodată vreo critică în această direcţie. În schimb, în PNL au dat tot timpul. Eu nu răspund, însă, la provocări şi nu atac USR tocmai din respectul faţă de electoratul USR, care şi-a pus speranţele în ceva nou, deşi nu putem vorbi de ceva nou”, a declarat Nicolae Robu, conform Renașterea.ro.

Citiți aici mai multe detalii: https://renasterea.ro/usr-timis-tot-mai-aproape-de-psd/

Foto: Timpolis.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite