Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Publicitatea la țigările electronice, interzisă la inițiativa parlamentarilor PNL!

Parlamentarii PNL au inițiat și votat pentru interzicerea publicităţii la ţigări electronice, de tip Vape sau care folosesc dispozitive cu tutun încălzit, au anunțat deputații liberali Sergiu Bîlcea și Glad Varga.

Publicitatea la țigările electronice, interzisă la inițiativa parlamentarilor PNL!
Comentează 0

„Este vorba despre sănătatea tinerilor, despre măsuri concrete prin care limităm expunerea la reclame care promovează obiceiuri nocive. Să fumezi o țigară electronică nu este cool, este un obicei care dăunează unui stil de viață sănătos. Am votat acest proiect de lege cu gândul la protejarea tinerilor”, a spus deputatul PNL de Arad Sergiu Bîlcea.

Potrivit deputatului Glad Varga, aceasta este o măsură esențială pentru protejarea sănătății tinerilor și pentru reducerea consumului de tutun în rândul populației.  „Studiile arată că expunerea la publicitatea pentru produsele din tutun crește riscul ca tinerii să înceapă să fumeze, iar reducerea consumului de tutun va avea un impact pozitiv asupra sănătății generale a populației. Prin limitarea accesului la aceste produse, nu facem decât să prevenim apariția bolilor cauzate de fumat, precum cancerul și bolile cardiovasculare”, a declarat deputatul Glad Varga.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide