Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD minte la fel cum respiră. Au uitat de cresterea pensiei minime garantate

PSD a promis ca, de la 1 martie 2017, pensia minim garantata sa creasca de la 400 de lei la 520 de lei.

 PSD minte la fel cum respiră. Au uitat de cresterea pensiei minime garantate
Comentează 1

 

Pensia minimă socială garantată, numită și indemnizație socială pentru pensionari, a fost instituită de Guvernul României pentru prima dată la 1 aprilie 2009, având atunci un cuantum de 300 de lei, iar de la 1 octombrie 2009 aceasta a devenit la 350 de lei. De la 1 aprilie 2009, de această pensie minimă au benificiat aproximativ 808.000 de persoane, din care 455.000 pensionari din sistemul public și 353.000 pensionari agricultori.

 

Conform legii, doar cei care au minim 10 ani vechime în cadrul muncii pot beneficia de această pensie, jurnaliştii găsind în februarie 2016 o femeie care avea doar 3 lei pensie. Din ianuarie 2015, valoarea pensiei minime sociale garantate a fost mărită la 400 lei.

 

Domnilor parlamentari PSD de Arad și Dolj; Căprar, Tripa și Todor, că la Fifor ne este scârbă să-i pronunțăm numele, vă doare în cot de pensiile celor sărmani. Nu cred că vă afectează direct și nici pe vreun membru al familiei domniilor voastre. De aceea ați întârziat cu exact 118 zile aplicarea acestei legi.

 

Din nou se dovedește că ați mințit oamenii în campania electorală. Oare nu vă e rușine să scoateți capul în lume? Să vă întâlniți cu oamenii care ar trebui să beneficieze de această lege? La cât tupeu aveți, rușinea nu cred că este punctul forte al vostru.

  • De ce nu vă zbateți pentru semenii voștri, acolo în Parlament unde v-au trimis?

  • De ce preferați prin comunicate de presă doar să criticați administrația locală ?

  • De ce nu luați atitudine în plenul Parlamentului?

  • Ce ați făcut voi pentru Arad și arădeni, concret în afară de a-i minți?

  • De ce mințiți arădenii cu privire la Pasaje?

 

Ăsta este comportamentul parlamentarilor de la PSD Arad! Rușine!!!

 


Scrie un comentariu

trimite