Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiectul Ecopedia a ajuns la final

Proiectul Ecopedia a ajuns la final
Comentează 0

În data de 28.09.2015 a ajuns la final cel de-al doilea schimb al proiectul  Ecopedia implementat de asociaţiei Terra Nobillis și derulat în cadrul programului Erasmus +.

Primul schimb al acestui proiect a avut loc în perioada 20 – 27.07.2015 și au participat tineri din România, Polonia și Franța. În cel de-al doilea schimb au participat tineri din Turcia și România. Din fiecare organizație au luat parte 12 tineri, dintre care 10 participanți și 2 lideri de grup.

La finalul celor 8 zile din proiect, participanţii au primit certificatul Youthpass, ca urmare a participării lor la ateliere practice ECO, drumeţii, vizite de studiu, activităţi outdoor teambuilding, activităţi sportive, acţiuni interculturale şi dezbateri interactive, ateliere practice „NATURA” + activităţi de tip vizite de studiu, observare şi documentare, acţiuni de ecologizare în spatii naturale ale Parcului Lunca Mureşului, dezbateri pe teme ecologice, seri interculturale, dar şi la întâlniri cu autorităţile locale.

***

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite