Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Progresism în stare pură: o sportivă celebră era să se mărite cu „logodnicul” care s-a dovedit a fi... femeie

Nam Hyun Hee, una dintre cele mai bune scrimere din istoria Coreei de Sud, cu două medalii olimpice obținute în 2008 și 2012, s-a trezit recent în centrul unui scandal uriaș care a produs o undă de șoc în toată țara, scrie comisarul.ro.

Progresism în stare pură: o sportivă celebră era să se mărite cu „logodnicul” care s-a dovedit a fi... femeie
Comentează 0

Luna aceasta, Nam Hyun Hee, de 42 de ani, scrimeră olimpică, și-a prezentat public logodnicul. De ceva timp se zvonea că celebra sportivă și-a găsit un partener, după ce în luna august divorțase de soțul ei, ciclistul Gong Hyo Suk, cu care a avut o căsnicie timp de 12 ani. Sportiva și „iubitul ei” și-au făcut publică relația printr-un interviu și o ședință foto. Dar în loc să atragă simpatia fanilor, Nam Hyun Hee a fost bombardată cu acuzații despre viitorul ei soț.

Ea a spus că iubitul ei se numește Jeon Chung Jo, că provine dintr-o familie înstărită și că a practicat în trecut hipismul, dar că s-a retras după ce a suferit o accidentare. Se pare însă că Jeon Chung Jo nu s-a deghizat foarte bine și mai multe persoane l-au recunoscut, fiind de fapt o femeie care se dădea drept bărbat.

Mai ciudat este că după ce a anunțat că s-a logodit, Nam Hyun Hee a spus că este însărcinată cu Jeon, lucru care este imposibil. Într-un interviu, fosta sportivă a susținut că fostul „logodnic” a păcălit-o cu teste de sarcină false și că ea a ajuns să creadă minciuna. Totuși, ea a mai dezvăluit că Jeon Chung Jo i-a spus că ar fi bărbat transgender și că suferise o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului, situație în care era practic imposibil să rămână însărcinată.

Intrați AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite