Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Veşti bune de la meteorologi. Vremea se menţine caldă

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO. Veşti bune de la meteorologi. Vremea se menţine caldă
Comentează 0

PROGNOZA METEO. MARTI Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele obişnuite în a doua decadă a lunii noiembrie în aproape toată ţara, dar în special în regiunile vestice, adica maximele se vor situa intre 8...10 grade local în Moldova, în estul Transilvaniei şi în nordul Dobrogei si 18...19 grade în Banat. Cerul va fi mai mult noros în nord, în centru şi în nord-est, unde pe arii restrânse va ploua slab. Dimineata izolat in zonele joase va fi ceata. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla mai tare în zona montană înaltă.

VREMEA IN BUCURESTI Deşi temperatura aerului va scădea uşor faţă de ziua precedentă, vremea se menţine mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade.

PROGNOZA METEO. MIERCURI Vremea va fi caldă pentru această perioadă din an în toată ţara, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime între 10 grade in depresiunile din estul Transilvaniei şi 20 de grade inn sud-vestul Olteniei. Cerul va fi temporar noros; va ploua pe arii extinse în Maramureş şi la munte, unde se pot acumula până la 15...20 l/mp, local în Crişana, Transilvania şi Moldova şi doar cu totul izolat în rest. În zona montană, la peste 1800 m altitudine, vor fi şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla tare la munte, iar în celelalte zone vor fi doar rabufniri izolate si trecătoare.

VREMEA IN BUCURESTI Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal la această dată, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla cu uşoare intensificări.

PROGNOZA METEO. JOI Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, termometrele vor arata de la 9...10 gr in estul Transilvaniei pana la 19 gr in Lunca Dunarii Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice unde, mai ales noaptea, izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări trecătoare în majoritatea regiunilor, în schimb la munte , pe creste mai ales, vor fi rafale puternice.

VREMEA IN BUCUREŞTI Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite