Vremea Romania, Arad 13°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme călduroasă, cerul va fi mai mult senin

Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. 

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme călduroasă, cerul va fi mai mult senin
Comentează 0

PROGNOZA METEO 09 august. Vremea va fi în general frumoasă și călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 35 de grade, iar cele minime în general între 10 și 20 de grade. În depresiuni vor fi condiții de ceață. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic local în Câmpia de Vest și pe arii restrânse în Câmpia Română.

PROGNOZA METEO 10 august. Vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi mai mult senin, iar unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice se vor semnala doar izolat, mai ales în zonele montane. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în Carpații Meridionali și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 7 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade pe litoral. Dimineața, cu precădere în depresiuni, vor fi condiții de ceață. BUCUREŞTI Vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă în jur de 16 grade.

PROGNOZA METEO 11 august. Vremea va fi în continuare predominant frumoasă, dar călduroasă îndeosebi în regiunile vestice. Cerul va fi mai mult senin, dar în timpul după-amiezii în zonele montane, iar seara și noaptea în nord-vestul și nordul teritoriului, vor fi unele înnorări și cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime între 10 și 21 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ 12  august. Vremea se va menține predominant frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în regiunile nord-estice, precum și la munte, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade.

TENDINŢA 13  august. Vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor. Probabilitatea de apariție a manifestarilor specifice instabilității atmosferice va fi mai mare în a doua parte a intervalului pentru vestul și nord-vestul țării.

Sursa 

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite