Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo pe trei luni. Iarna rămâne atipică până la final. Cum va fi vremea la primăvară

Meteorologii au făcut publică prognoza meteo pentru intervalul ianuarie - martie. Iarna va rămâne atipică până la final, cu temperaturi neobişnuit de ridicate în unele zone.
 

Prognoza meteo pe trei luni. Iarna rămâne atipică până la final. Cum va fi vremea la primăvară
Comentează 0

Prognoza meteo luna ianuarie

Temperatura aerului va avea în general valori apropiate de mediile climatologice în centrul, nordul şi local, în vestul ţării. În restul teritoriului, temperaturile vor fi peste mediile climatologice multianuale.

Precipitaţiile vor fi în cantităţi în general apropiate de mediile normale în estul, sud-estul şi sudul ţării, iar în restul regiunilor vor avea o tendinţă de excedent.

Prognoza meteo luna februarie

Şi în ultima lună de iarnă calendaristică va fi mai cald decât ar trebui în sud-estul şi sudul ţării şi local în vest şi est. În restul teritoriului, temperaturile se vor încadra în mediile normale pentru luna februarie.

În schimb, în februarie vom avea precipitaţii mai abundente decât de obicei, cu exceţia estului, sud-estului şi, local, a sudului ţării.

Prognoza meteo luna martie

Temperaturile medii se vor situa peste limitele normale în sudul, sud-estul şi local în vestul ţării, în rest fiind în limite obişnuite. Precipitaţiile vor fi peste limitele normale în cea mai mare parte a ţării.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite