Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo pe o lună. Schimbări radicale: când loveşte frigul. Vremea până pe 9 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 12 octombrie - 9 noiembrie 2020.

Prognoza meteo pe o lună. Schimbări radicale: când loveşte frigul. Vremea până pe 9 noiembrie
Comentează 0

Săptămâna 12 - 19 octombrie 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în jumătatea estică a ţării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, la munte şi local în cele centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă. 

Săptămâna 19 -26 octombrie 

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendinţă uşor deficitară, local, în sud-vest. 

Săptămâna 26 octombrie - 2 noiembrie 

Temperaturile medii ale aerului se vor situa uşor peste cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. 

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi uşor deficitar în regiunile vestice, sud-vestice şi local în centru şi la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână. 

Săptămâna 2 - 9 noiembrie 

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. 

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil uşor deficitare în regiunile sudice.

Sursa: realitatea.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite