Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo pe o lună. Schimbări importante: când loveşte frigul. Vremea până pe 19 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 21 septembrie - 19 octombrie 2020. 

Prognoza meteo pe o lună. Schimbări importante: când loveşte frigul. Vremea până pe 19 octombrie
Comentează 0

Săptămâna 21.09.2020 – 28.09.2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest a țării și în regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar maiales în zona Carpaților Meridionali și în sud-estul extrem. Excepție vorface regiunile din nord-vestul teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil local excedentare.

Săptămâna 28.09.2020 – 05.10.2020

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile sud-vestice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 05.10.2020 – 12.10.2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi îngeneral deficitare, mai accentuat în regiunile sudice și sud-vestice. În extremitatea estică a țării, regiumul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 12.10.2020 – 19.10.2020

Mediile valorilor termice se vor situa in jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide