Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Meteorologii anunţă VREME LA EXTREME, de la -6 la 21 grade Celsius

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni şi veştile nu sunt tocmai bune. Vremea se va schimba radical după ce în ultimele zile am avut temperaturi de primăvară autentică.

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Meteorologii anunţă VREME LA EXTREME, de la -6 la 21 grade Celsius
Comentează 0

BANAT

Intervalul de prognoză va debuta cu o vreme deosebit de caldă, cu medii ale temperaturilor maxime de aproximativ 16 grade şi minime de 7...8 grade, apoi, până în 20 februarie, valorile termice vor scădea treptat. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, regimul termic va marca o nouă creştere, astfel că, în medie, maximele diurne vor fi cuprinse între 9 şi 13 grade, iar minimele nocturne între 1...2 grade. Va ploua aproape în fiecare zi, pe arii extinse în 15, 19, 23 şi 24 februarie, când, izolat, se pot cumula şi cantităţi de apă mai însemnate.

CRIŞANA

Pe parcursul întregului interval de prognoză, valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale în a doua jumătate a lunii februarie. Totuşi diferenţele de la o zi la alta sunt semnificative, mai ales în prima săptămână, când, de la temperaturi medii diurne de 16 grade, estimate pentru 15 februarie, se va ajunge la maxime de 7 grade, în jurul datei de 20 februarie.

În a doua săptămână, fluctuaţiile de temperatură vor fi mult mai mici, iar valorile termice se vor situa între 8 şi 11 grade. Temperaturile minime vor marca o scădere treptată, de la 6...7 grade în prima noapte, până la valori în jurul pragului de îngheţ, pe parcursul celei de-a doua săptămâni. Vor fi condiţii de apariție a precipitaţiilor în fiecare zi, mai ales ploi, dar în 15, 16 şi 19 februarie sunt posibile şi cantităţi de apă mai însemnate.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite