Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Profile, în câteva „linii”: TABITA CRISTEA             

Aseară, am fost la un eveniment, care aducea binemeritate elogii unei „femei, care inspiră”. Despre organizatori, cu un alt prilej, dar proiectul în sine este admirabil, deoarece înfățișează DESTINE ale unor femei, ce conduc spre reflecție, nu doar prin unicitate, ci prin înfățișarea unor situații limită, a unor incredibile fapte de viață. DA, TABITA CRISTEA este, cu adevărat, o femeie, cu o experiență copleșitoare. Tânără și frumoasă, întotdeauna elegantă, Tabita este un manager de succes, coproprietarul uneia dintre cele mai importante săli de evenimente din urbea noastră, dar nu despre acest fapt, ce ar putea constitui un model în domeniu, a fost vorba aseară, ci despre o femeie, care a devenit puternică prin credința în Dumnezeu.

Profile, în câteva „linii”: TABITA CRISTEA             
Comentează 0

Tabita a povestit, cu un firesc tulburător, experiența de viață incredibilă cu privire la Elise, cel de al treilea copil, născut prematur, la 28 de săptămâni, cu greutatea de 1,600 kg, care a vorbit abia la 7 ani, pentru care a stat mult în spital, iar la naștere, din august până în decembrie, cu un stop respirator la 3 ani și cu alte încercări, care umezesc ochii celor mai puțin empatice persoane. Ei bine, toată suferința Tabitei, alături de cea a fiicei sale, este considerată fi o BINECUVÂNTARE, o modalitate de a se apropia de Dumnezeu. Pentru foarte multe mame, această experiență traumatizantă poate conduce spre o altă atitudine, dar Tabita prin cuvinte și prin cântec (are 3 CD uri, ca interpret, compozitor și autor al versurilor) aduce slavă lui Dumnezeu, mulțumindu-i pentru Elise și pentru dragostea  aproape ireală, pe care i-o dăruiește necontenit. Tabita s-a referit, aseară, cu echilibru și neostentativ, la experiența divorțului, și alte momente ale vieții sale, ce pare un roman, care departe de a se fi încheiat, îi va aduce noi și inedite experiențe. Dar CREDINȚĂ profundă în Dumnezeu și asumarea acesteia, în mod programatic, îi conferă Tabitei, ÎNCREDERE și PUTERNICIE. Și mai presus de toate, DRAGOSTE și DĂRUIRE pentru „ai săi”, dar și pentru semeni. Și, nu în ultimul rând, pentru colectivitate. 

DA, Tabita poate constitui un model, cu lumini și cu, probabil, umbre, precum fiecare dintre noi, dar un model, ce trebuie reținut și aplaudat ca atare. Succes, în continuare!

Lizica Mihuţ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite