Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldis" din Arad , conf. univ. dr. Florin Iosif Moldovan a trecut la cele veşnice

Prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldis
Comentează 0

De astăzi Comunitatea academică arădeană este mai săracă prin trecerea la cele veșnice a unui cadru universitar de mare valoare a universității noastre.

În cursul acestei dimineţi, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldis" din Arad, conf. univ. dr. Florin Iosif Moldovan a încetat din viaţă, fiind răpus de o boală incurabilă, care ni l-a răpit mult prea devreme.

Avea 54 de ani. 

Începând cu anul 2008 a decis să se dedice activităţii didactice şi a fost lector la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad, apoi conferenţiar universitarÎn vara anului 2016 a devenit prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş" din Arad. 

Colectivul Facultății de Științe Juridice, precum și conducerea Universităţii de Vest „Vasile Goldis" din Arad este alături de familia îndoliată şi îi împărtăşeşte durerea.

Comunitatea academică arădeană îl deplânge pe cel care, ani de zile, a fost un cadru didactic cu o vastă activitate științifică, om de aleasă omenie, coleg cu o ținută morală impecabilă, cu o gândire novatoare spre binele celor mulți.

A fost stimat de colegii din corpul academic și foarte iubit de studenți, s-a implicat cu multă responsabilitate în activitatea managerială a Facultății de Științe Juridice.

Moldovan Iosif Florin s-a născut în 31 iulie 1964. A urmat cursurile Liceului Industrial Nr. 7 din Cluj-Napoca. A absolvit Şcoala Militară din Câmpina, iar în anul 2001, Facultatea de Drept a Universităţii Tibiscus din Timişoara. A absolvit, de asemenea, un curs postuniversitar în domeniul Dreptului Penal, la Facultatea de Drept a Universităţii Babes – Bolyai, din Cluj-Napoca. A obţinut Diploma de Doctor în Istorie şi Diploma de master – Ştiinte Europene. A fost membru al Asociaţiei Criminaliştilor din România şi al Institutului European de Drept din Viena.

Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace ! 


         Prof.univ.dr. Aurel Ardelean                                                                          Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci

         Președinte, Rector fondator                                                                                               Rector,

Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad                                              Universitatea de Vest  ”Vasile Goldiș”  

                                                                                                                                                       din Arad

 

                                                                   Conf. univ. dr. Daniel Remus Berlingher

                                                                      Decan, Facultatea de Științe Juridice

                                                            Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite