Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROBLEME ACTUALE ALE OMENIRII la a VIII-a ediție de dezbateri în concurs


Demarat în 2012 ca parte din Proiectul interjudețean ”Fii Ecologic”, acest simpozion-concurs a devenit tradiție pt. liceenii din județ și din țară (participă echipe din 30 de județe), fiind înscris în calendarul C.A.E.R. al Ministerului Educației Naționale.

PROBLEME ACTUALE ALE OMENIRII la a VIII-a ediție de dezbateri în concurs
Comentează 0

În cadrul acestuia se pune accentul pe stimularea curiozității și inteligenței tinerilor, aceștia fiind determinați să analizeze complex cele mai acute probleme pe care umanitatea și le crează singură pe Terra iar apoi să le dezbată (cu soluții concrete) în fața altor echipe concurente și a unui juriu exigent.

Organizat de C. N.ELENA GHIBA BIRTA” (inițiator fiind prof. dr. Țiu Marius) împreună cu Asociațiile ”Activ pt. Comunitate” și ”Centrul de Excelență”, sprijiniți de către Universitățile ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, ”Vasile Goldiș” și ”Aurel Vlaicu” din Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Banca Comercială Română, Condor Club Arad, Europe Direct Arad, editura CD Press București etc., Concursul de anul acesta se va derula la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”, joi 7 noiembrie, începând cu ora 14.

Termenul de înscriere a echipelor de liceeni (coordonați de câte un cadru didactic) este 25 oct. iar toate datele necesare bunei informări se găsesc pe siteul colegiului organizator - https://ghibabirta.ro/wp-content/cache/all/2019/10/01/concurs-national-probleme-actuale-ale-omenirii-2019/index.html

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite