Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Principesa Margareta, ultimele detalii despre starea de sănătate a Regelui Mihai VIDEO

Starea de sănătate a Regelui Mihai se ameliorează. Invitată la sărbătorirea a 150 de ani de la înfiinţarea Academiei Române, principesa Margareta a mărturisit că a vorbit recent cu Majestatea Sa şi că acesta se simte mai bine.

Principesa Margareta, ultimele detalii despre starea de sănătate a Regelui Mihai VIDEO
Comentează 0

Principesa Margareta a precizat luni că a vorbit la telefon cu regele Mihai şi că fostul suveran este acasă şi se simte mai bine. "Este mai bine, este acasă, m-a sunat să îmi spună La Mulţi Ani!. Mă simt mai relaxată", a afirmat principesa Margareta.

Principesa Margareta a adăugat că nu poate să dea detalii cu privire la procedura de recuperare a regelui Mihai, motivând că nu este medic. Ea a spus că în perioada următoare va merge în Elveţia, la reşedinţa privată a regelui.

Principesa Margareta a participat alături de principele Duda la evenimentul dedicat aniversării a 150 de ani a Academiei Române.

Potrivit Casei Regale, regele Mihai a fost internat într-o clinică din Lausanne într-o stare accentuată de slăbiciune fizică. Diagnosticele puse de echipa medicală au fost carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică, regele fiind supus unei intervenţii chirurgicale. A fost externat la jumătatea lunii martie.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite