Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Primul hotel ”ibis Styles” din România se construiește la Arad

O investiție care poate ajunge la zece milioane de euro a fost demarată în Arad. Aici va fi construit primul hotel ”ibis Styles” din țară.

FOTO | Primul hotel ”ibis Styles” din România se construiește la Arad
Comentează 0

Grupul polonez Orbis, care adminis­trează şapte hoteluri în România, împreună cu FAB Industry, au anunțat că au început lucrările de construcţie la un hotel care va fi clasat la trei stele și va fi inaugurat în a doua jumătate a anului viitor.

Șantierul a fost dechis pe Calea Aurel Vlaicu, la ieșirea din Arad, în vecinătatea celei mai mari zone industriale și la mai puțin de un kilometru de legătura cu autostrada.

"Suntem încrezători că, prin introducerea în oraşul nostru a unui operator hotelier lider la nivel internaţional, consolidăm poziţia Aradului atât pe segmentul călătoriilor de afaceri, cât şi pe cel al turismului recreativ", a declarat Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, compania care va deţine hotelul.

Imobilul va oferi 72 de camere şi va dispune de restaurant, lobby-bar, trei săli de conferinţe şi o sală multifuncţională pentru evenimente şi conferinţe.

FAB Industry este o firmă arădeană, deținută de Flavius Balaj și parte din grupul Mr. FAB, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul construcţiilor industriale.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite