Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou mall apare în Timișoara. Se investesc 80 milioane euro

Un nou mall apare în Timișoara. Se investesc 80 milioane euro
Comentează 0

Alpha Group Investments Ltd, divizia de investiţii a grupului Alpha Bank, şi TBE Business Solutions investesc în Timişoara 80 de milioane de euro într-un centru comercial şi o clădire de birouri, cu un total de 60.000 de metri pătraţi, proiectul fiind denumit Timişoara Centrum.

Proiectul este situat pe Calea Circumvalaţiunii din Timişoara şi va cuprinde, pe lângă componenta comercială şi de divertisment, şi o clădire de birouri de şapte etaje.

Suprafaţa totală închiriabilă este de 60.000 metri pătraţi, din care 50.000 metri pătraţi suprafaţă dedicaţi retail-ului şi 10.000 metri pătraţi pentru spaţiile de birouri. Întregul proiect va beneficia şi de 2.100 de locuri de parcare.
În cadrul centrului comercial vor exista peste 140 de magazine.

"Am demarat lucrările de demolare a unităţilor existente. Licitaţia pentru lucrările de construcţie s-a încheiat, compania responsabilă de managementul proiectului este TBE Business Solutions, care va coordona întreg procesul, aceasta întrunind toate condiţiile impuse de complexitatea proiectului şi livrarea acestuia la termen. Este o provocare uriaşă care lansează un parteneriat în premieră pentru România, ceea ce ne motivează şi ne responsabilizează în acelaşi timp", a declarat Ali Ergun Ergen, fondator şi managing partner al TBE.

Contractele de preînchiriere acoperă deja peste 50% din suprafaţa totală închiriabilă. Centrul comercial va găzdui un hypermarket Carrefour, cu o suprafaţă de 11.100 metri pătraţi, un multiplex cu 10 săli, precum şi o zonă de restaurante cu peste 15 unităţi şi mai multe magazine de modă.
Sursa: www.mediafax.ro
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite