Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăvara vine la Liceul German

Primăvara vine la Liceul German
Comentează 0

 

    V-ați întrebat cumva cine a reușit în cele din urmă să alunge iarna de pe meleagurile noastre? Vă spunem noi: Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn“! Miercurea trecută, 28 martie 2018,  elevii liceului au organizat cea de-a șasea ediţie a festivalului primăverii, „AM FrühlinGsfest”.
    Eveniment organizat de elevii claselor IX-XI, acest festival a devenit deja o tradiție, oferind vizitatorilor prilej de distracție și încântare. Desfășurat în prima lună a primăverii, festivalul își confirmă menirea de a fi un mijloc practic de dobândire a competențelor antreprenoriale, precum și de expresie a talentelor elevilor liceului, un cadru în care atât vizitatorii, cât şi organizatorii s-au bucurat de venirea primăverii.
    În acest an au fost implicate 11 clase de liceu, care au pregătit ateliere tematice pentru vizitatori: Salon de înfrumusețare, Loc de joacă, Salon de relaxare,  Fun fair, Escape room freak show, Animé-urile copilăriei, The 60s are back, Doar pentru cei curajoși!, Las Vegas, Health mania, Game room, Casa bântuită. Alături de ei au fost invitați cu ateliere Clasa Confucius și Cercetașii României.
    Pe lângă atelierele tematice, vizitatorii au putut urmări un scurt program artistic oferit de corul „Die Minnesinger” al liceului, iar elevii membrii ai Asociației Banat Ja ne-au încântat cu dansuri tradiționale germane.
    Coordonat de doamna prof. Diana Tînjală, festivalul are o importantă componentă educațională, urmărind să dezvolte competențele antreprenoriale ale elevilor. Tinerii au experimentat și s-au fost implicat foarte serios în această activitate, atelierele câștigând de la un an la altul în calitate. 
    Cei mai buni au fost premiați : la categoria ANTREPRENORIAT, clasa a IX-a D – dirigintă d-na prof. Monica Trifon - a obținut cele mai bune rezultate, iar la categoria CREATIVITATE (prin votul publicului) a fost desemnată clasa a IX-a C – dirigintă d-na prof. Andreia Rus.
    Un zâmbet, o floare, o rază de soare…felicitări Liceul German !
 

Galerie foto (84)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite