Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul Bibarț le răspunde useriștilor: „Stadionul UTA va fi gata după ce vor veni banii de la Guvern, sau după ce Guvernul își asumă să ne comunice că a retras finanțarea”

Cum le stă bine unor politicieni flămânzi... de voturi, useriștii au descoperit că Stadionul UTA nu a fost terminat la timp și au început să bată monedă pe această temă. Se pare că și astăzi au făcut la fel, astfel că primarul Călin Bibarț le-a dat un răspuns în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o la Primărie.

Primarul Bibarț le răspunde useriștilor: „Stadionul UTA va fi gata după ce vor veni banii de la Guvern, sau după ce Guvernul își asumă să ne comunice că a retras finanțarea”
Comentează 4

„Sper că remarcați cât timp le ia lor să citească acele documente și apoi să bage de vină... Atunci, extrapolând puțin, gândiți-vă cât a durat să fie întocmite...”, a început primarul Bibarț.

În continuare, acesta le-a reamintit useriștilor că Guvernul ar fi trebuit să finanțeze lucrările la stadion cu suma de 2,5 milioane de euro, însă banii nu au mai venit. În aceste condiții, edilul susține că va putea avansa un termen cu privire la finalizarea lucrărilor doar după ce executivul își onora angajamentul sau după ce va spune cu subiect și predicat că nu va mai da niciun euro Aradului. „Noi sperăm în continuare să primim cei 2,5 milioane de euro de la Guvern. Aș mai face din nou un apel către politicieni, mai ales către cei de la USR să încerce să se îndrepte spre cei de la București, pentru a obține finanțarea necesară. Îi asigur că vom tăia panglica împreună. Până ce Guvernul nu ne dă banii sau nu își asumă să ne comunice că își retrage finanțarea, nu pot să vă dau un termen de finalizare a lucrării”, a declarat Bibarț.   

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite