Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria cumpără creșa de la UTA pentru a face locuri de parcare la stadion. Cum va cheltui banii actualul proprietar al clădirii

Consilierii municipali au aprobat, astăzi, în unanimitate un proiect de hotărâre care permite Primăriei să cumpere creșa de la UTA. Achiziția este necesară având în vedere că parcarea Stadionului Francisc Neuman ar fi fost prea mică în condițiile în care clădirea nu ar urma să fie demolată.

Primăria cumpără creșa de la UTA pentru a face locuri de parcare la stadion. Cum va cheltui banii actualul proprietar al clădirii
Comentează 0

În hotărârea adoptată astăzi se arată că: „Se declară de utilitate publică de interes local, lucrările de amenajare a parcării   amplasate  pe domeniul public al Municipiului Arad. Parcarea în suprafaţă de 623 mp, situată în str. Poetului nr. 1C, înscrisă în CF nr. 304254, nr. cad: 14540  urmând a fi evidenţiată ca bun aparţinând domeniului public al Municipiului Arad. […] Se aprobă Protocolul de colaborare încheiat între Municipiul Arad și S.C. UTA S.A., înregistrat la Primăria Municipiului Arad cu nr. 51354/26.06.2019 și la S.C. UTA S.A. cu nr. 44/26.06.2019, în vederea achiziționării construcției situate în Arad, str. Poetului nr. 1C, înscrisă în CF nr. 304254, nr. cad: 14540, în scopul măririi numărului locurilor de parcare aferente Stadionului de fotbal UTA «Francisc Neumann», conform anexei 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre, precum și asigurarea unei căi de evacuare în caz de incendiu astfel cum este prevăzut în documentaţiile aferente. […] Se aprobă achiziţionarea de către Municipiul Arad a construcţiei situată în Municipiul Arad, str. Poetului nr. 1C, înscrisă în CF nr. 304254, nr. cad: 14540”.

Prețul de achiziție al clădirii va fi de 20.000 de euro + TVA.

„De remarcat că în cadrul protocolului semnat între Primărie și proprietara clădirii, SC UTA SA, societatea se obligă ca după încasarea banilor să îi doneze unui ONG partener al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Arad”, a ținut să precizeze primarul Călin Bibarț. 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite