Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Stadionul UTA a ajuns în CLM. Ce le-a răspuns primarul consilierilor care au ridicat această problemă

Dezgropat de useriștii aflați în căutare de voturi, subiectul cu privire la nefinalizarea lucrărilor de la stadionul UTA a ajuns și în ședința de astăzi a Consiliului Local Municipal. Cel care a ridicat problema a fost Marin Lupaș.

Stadionul UTA a ajuns în CLM. Ce le-a răspuns primarul consilierilor care au ridicat această problemă
Comentează 0

Consilierul a cerut organizarea unei dezbateri publice, la care să participe atât reprezentanții Primăriei, cât și ai constructorului, pentru ca suporterii să afle de ce lucrările trenează la nesfârșit. „Ar fi bine ca arădenii să fie informați cu privire la stadiul lucrărilor. Aș propune să fie organizată o dezbatere la care să fie prezenți și Primăria și constructorul”, a spus Lupaș, completat apoi de Ilie Cheșa, care a propusa și invitarea unui angajat al Companiei Naționale de Investiții.

Mai trebuie spus că Lupaș a mai cerut ca respectiva dezbatere să fie organizată în două săptămâni, insistând asupra acestui aspect, fapt care l-a făcut pe Bibarț să-i răspundă că nimeni nu poate face presiuni asupra primarului. „Aș fi primul care mi-aș dori ca lucrările la stadion să se finalizeze în mandatul meu și eu să fie cel care taie panglica. Lucrările la stadion au început cu mult înainte ca eu să fiu în această poziție. Nu pot să nu remarc că Aradul a avut două mari obiective de realizat. Unul este Stadionul Francisc Neuman, iar altul a fost Palatul Cultural. La ambele s-a lucrat cu aceași firmă. Unul a fost finalizat cu succes, iar altul nu a fost un succes. Singura diferență a fost că la stadion am avut încă o parte semnatară, Guvernul României. Acolo unde am fost doar noi, am putut să ducem la capăt proiectul. În concluzie, continuăm lucrările și îl vom finaliza”, a răspuns Călin Bibarț. În plus, acesta a ținut să precizeze că există o hotărâre de consiliu conform căruia Primăria pune terenu la dispoziția Companiei Naționale de Investiții, pentru a face lucrările care îi revin.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite