Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria a tras linie: derbiul vestului a dus la distrugerea a sute de scaune, 16 metri de gard și a rețelei de alimentare de la tabela de marcaj

Primăria Arad a tras linie după meciul orgoliilor, disputat pe arena Motorul între UTA și ACS ASU Politehnica Timișoara. Iar rezultatul este unul care ridică numeroase semne de întrebare cu privire gradul de civilizație al suporterilor.

Primăria a tras linie: derbiul vestului a dus la distrugerea a sute de scaune, 16 metri de gard și a rețelei de alimentare de la tabela de marcaj
Comentează 2

În urma meciului au fost vandalizate nu mai puțin de 700 de scaune, gardul a fost distrus pe o distanță de 16 metri, iar reţeaua de alimentare a tabelei de marcaj a avut și ea de suferit. În aceste condiții, viceprimarul Călin Bibarţ îşi exprimă dezamăgirea „faţă de lipsa de respect manifestată de o parte din concetăţeni faţă de investiţiile realizate din banii arădenilor”.

Bibarț susține că anul trecut în stadion au fost investită suma de un milion de euro, iar acum este necesară o nouă investiție pentru remedierea pagubelor produse.

„Vorbim despre un stadion în care numai anul trecut municipalitatea a investit aproape un milion de euro şi nu pot decât să-mi exprim dezamăgirea pentru că unii dintre concetăţenii noştri înţeleg să-i respecte pe ceilalţi arădeni, care an de an, din taxele şi impozitele pe care le plătesc, investesc şi în stadioane şi în lumea sportului. Din păcate, unii înţeleg să se manifeste în acest fel. Nu sunt scaune uşor de rupt, probabil că au sărit cu picioarele pe ele. Din nefericire, nu este vorba numai de scaune, aşa cum putem observa parte din gard a fost rupt. De el era prinsă reţeaua care alimenta tabela de marcaj. Să sperăm totuşi că în timp vom încerca să fim mai civilizaţi, ne vom respecta mai mult unii pe alţii şi nu ne vom mai bate joc de munca altora când de fapt, ar trebui să ne bucurăm de un eveniment sportiv”, a declarat Călin Bibarţ.

În încheiere trebuie menționat că, potrivit reprezentanților Primăriei,  reparaţiile vor fi suportate tot din  bugetul local.

Meciul UTA – Poli Timișoara s-a jucat sâmbătă și s-a încheiat cu victoria oaspeților, care au reușit să înscrie de două ori în poarta arădenilor.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite