Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria Municipiului Arad rămâne principalul partener al UTA-ei

Primăria Municipiului Arad rămâne principalul partener al UTA-ei
Comentează 0

În urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la organizarea unei noi sesiuni de finanțări nerambursabile, Primăria Municipiului Arad face următoarele precizări:

Răspunsul  formulat la solicitarea publicației online Sport Arad făcea referire strict la Legea nr. 350/2005, lege în baza căreia municipalitatea finanțează cluburile sportive pe bază de proiecte, însă intrarea în vigoare a Legii 115/2020 dă posibilitatea administrației publice locale să acorde în mod direct alocații bugetare cluburilor sportive, pe bază de Hotărâre a Consiliului Local Municipal. Această nouă prevedere legală reprezintă un real sprijin pentru cluburi având în vedere procedura simplificată de alocare a acestor fonduri.

„În acest sens, chiar în cursul acestei dimineți am avut o întâlnire cu reprezentanții clubului, convenind asupra faptului că noua prevedere legală este cea mai eficientă soluție de finanțare a clubului UTA în acest moment.  Primăria Municipiului Arad a fost și rămâne principalul partener al Clubului UTA, mai ales în contextul mult așteptatei promovări în Liga I”, dă asigurări primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

 

Sursa foto: PSnews

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite